Om oss

Vi

 Johanna och Petra är båda utbildade genom Johanna Bjurström Academy där vi blev auktoriserade Hälso & Livsstilscoacher. Utbildningen var oerhört inspirerande och lärorik.

Vi har länge intresserat oss för hälsa och välmående. Om hur vi genom maten, träning och positivt tänkande kan hålla oss friska, starka och fulla av energi.

Vi har känt varandra väldigt länge och har nu äntligen tagit steget att nå ut med våra kunskaper tillsammans. Hälsa och livsstil är något vi gärna vill förmedla till andra.

I de flesta fall kan man med ett par ganska enkla förändringar nå stora hälsovinster.

Johanna 

Jag bor i Kävlinge tillsammans med min familj som består av mannen Jerker, barnen Fabian och Felix, 15 och 13 år och vår översociala katt Sixten.

Jobbar halvtid med lön och HR och resten av tiden jobbar jag med hälsa och livsstil.

Jag brinner för att inspirera och coacha andra till ett mer hälsosamt och positivt liv.

Hälsointresset har funnits där länge. Under de senaste 7 åren har jag dock gått in mer på djupet. Tidigare hade jag min mamma som var väldigt påläst om allt och som ofta hjälpte mig med min hälsa. När jag då inte längre hade henne att fråga bestämde jag mig för att det var dags att jag själv lärde mig allt.

Jag får energi av dans, träning, god och bra mat och att umgås med familj och vänner.

Petra

Jag bor i Hässleholm med min familj som består av mannen Johan och barnen Nelly och Isaac, 16 år och vår lille älskling – hunden Prince.

Arbetar som hudterapeut och hälso & livsstilscoach. Intresset för huden och hälsan började i tonåren när jag själv fick problem med huden. Kände och visste redan då att jag ville hjälpa andra som har bekymmer med sin hud.

För mig är det viktigt att arbeta med både insidan och utsidan. Det går hand i hand och kroppen är en helhet.

Jag brinner för att inspirera och hjälpa dig med din hud och din hälsa.

Älskar att umgås med min familj och vänner. Träning och promenader i vår vackra natur ger mig energi.